AUTOMATISK TEMPERATURÖVERVAKNING AV KYL & FRYS HAR ALDRIG VARIT MER PRISVÄRT!

Vi erbjuder dig ett automatisk radiobaserat system för temperaturkontroll för att övervaka dina kyl- och frysdiskar och liknande. Med trådlösa temperaturmätare slipper du installationskostnader och vägen till översikt och kontroll kort – och prislappen är rimlig.

  • Kvalitetssäkrar dina förvaringstemperaturer 24/7. Full kontroll, vart du än är.
  • Automatisk HACCP, med egenkontroll som baseras på god hygienpraxis (GHP).
  • Larm på SMS & e-post vid temperaturavvikelser.
  • Helt abonnemangsbaserad tjänst.
  • Ingen bindningstid. Ingen uppsägningstid. -Bara en bra tjänst.
  • Telefonsupport dagtid 8-17

Vi säkerställ du att du alltid har korrekta förvaringstemperaturer i alla kylar och frysar! Dessutom sparar du in arbetstid jämfört med manuell temperaturmätning. Skulle någon temperatur vara felaktig så går larmet direkt och du kan omedelbart agera för att minimera varuförluster och säkra livsmedelskvaliteten! Dessutom behöver du inte längre tvivla på om ni kommit ihåg att mäta och dokumentera korrekt, Sensor-Online mäter och dokumenterar automatiskt dygnet runt året om. Enkelt och tryggt!

”-Förr mätte vi varje kyl och frys manuellt en gång om dagen. sensor-online mäter automatiskt 1000 gånger i veckan! Till en bråkdel av kostnaden.”

Här går det att öka kvaliteten och samtidigt sänka kostnaden. Med en automatiserad lösning för temperaturmätning går det att spara in många, många arbetstimmar. Och tid är ju som bekant ofta pengar…

ETT SYSTEM DU HAR RÅD MED.

-Låg startkostnad. -Låg abonnemangsavgift. -Ingen investeringskostnad.

Sensor-Online är en ny innovativ lösning för automatisk temperaturövervakning av kyl och frys som alla har råd med. Nu krävs det inte längre en omfattande investering för att få tillgång till professionell, automatiserad övervakning av kyl och frys. Sensor-Online är istället en tjänst du abonnerar på till en fast avgift, utan bindnings eller uppsägningstid. Systemet är helt fristående och kräver ingen koppling till befintliga system.
Systemet är speciellt framtaget för mindre livsmedelsbutiker, café och restaurang.

Kom igång med en låg startavgift och en fast månadsavgift som baseras på hur många kylar/frysar du vill övervaka. Ett komplett temperaturövervakningssystem som abonnemang.
-Utan tung investering. -Enkelt!

100% NÖJD KUNDGARANTI!

Ett bra system.

Riskfritt att prova! Vi vet att sensor-online kommer att hjälpa dig att spara både tid och pengar från första dagen och att tjänsten är så bra att det är helt onödigt med bindningstid eller uppsägningstid. Men om du trots allt inte riktigt är kompis med grejorna eller om du inte riktigt tycker att systemet lever upp till dina förväntningar, ja då är det bara att avsluta direkt! Synd, men är du säker så meddela bara vilken dag du vill avsluta tjänsten så fixar vi det. Klart! No questions asked! -Enkelt.

PASSAR ALLA. OCH ALLA MODELLER AV KYL OCH FRYS.
-GAMLA SOM NYA.

Systemet passar alla modeller av kyl och frys inklusive plug-in-modeller, frys- och kylrum, frys- och kylskåp även äldre typer och modeller. Lösningen bygger på ny IoT teknik där alla funktioner, all data och inställningar finns i en molntjänst på internet. Ingen dyr centralenhet eller omfattande ombyggnad eller installation krävs av dina kyl och frysanläggningar. Enkelt!

All dokumentation du behöver för egenkontroll levereras automatiskt i form av rapporter på e-post.

LÄTT ATT INSTALLERA.

Trådlösa och batteridrivna temperatursensorer med 3 km räckvidd och 5 års drift per batteri. Systemet är lätt att installera, inga kabeldragningar, extra rör eller annat behövs. Varken elektriker, kyltekniker eller IT-personal måste kallas in. Du kan själv sätta upp systemet om du vill. Sensorerna placeras ut en och en i respektive kyl/frys och tryck sedan i batteriet. Systemet startar genast att registrera temperaturdata. Logga in på sensor-online.se och namnge dina mätpunkter. Ange varningsnivåer och mottagare av larm och rapporter. Hela installationen behöver inte ta mer än några minuter. -Klart!

APP TILL DIN SMARTPHONE OCH TABLET!

Lätt och bekvämt att snabbt kolla temperaturen! Historiken får du på köpet. Direkt på skärmen.

Nu är det ännu enklare att snabbt kolla temperaturen i en kyl eller frys!
Skanna QR-koden och få direkt tillgång till just den kylen eller frysens temperatur. Du ser direkt hur temperaturen har varit i morse, i natt, igår! Bus-enkelt.

Gör så här: 1. Skanna QR-koden. 2. Se temperturdata!