Så här gör du, -enkelt!

Sensorer som kommunicerar trådlöst med en räckvidd på flera kilometer, inga installationskostnader. Sätt i det medföljande batteriet och läs instruktionerna. Du laddar ned vår app och sedan börjar du med att skanna QR koden på sensorn och fyll på med efterfrågad information, det tar inte många minuter och sedan övervakar systemet din sensor och värden och larmar dig om något är på tok.

Skanna QR koden

Packa upp sensorerna du fått hemskickat, setup av sensorerna är enkelt. Börja med att scanna QR koden på klisterlappen som sitter på varje sensor. Följ instruktionerna i appen och fyll på med efterfrågad information.

Installera din sensor

Det fina är att du gör installationsjobbet själv, du behöver inte hjälp av elektriker och därmed blir installationskostnaden noll.

Följ din sensor online

Följ sensorvärden och tillstånd online och i appen. Vid minsta avvikelse får du larm via SMS och epost och du kan därmed undvika förluster.

Skydda dina tillgångar

Övervaka alla dina tillgångar när som helst, var som helst med våra webb- och mobilappar. Ställ in avläsningströsklar för sensorer för att effektivt hantera registerregistrering av efterlevnad.

how-mobile-01

Bli notifierad vid problem

Få omedelbara, varningar via SMS-textmeddelanden och e-postmeddelanden när som helst problem upptäcks. Konfigurera varningsinställningar för att hantera incidenter.

how-mobile-02

Flexibelt system som anpassar sig till dina växande behov

Optimera effektiviteten när du växer genom att öka ditt övervakningsskydd. Välj bland hundratals sensorer för att lösa alla användningsfall, inklusive rörelse-, dörr- och läckagedetektering.

how-mobile-03